CUPA busteni

Din zori şi până seara, Pârtia Kalinderu a fost cuprinsă de un entuziasm general, zona de sosire devenind aproape neîncăpătoare datorită turiştilor de toate vârstele sosiţi să se bucure de sporturile de iarnă şi, în primul rând, de atmosfera plină de antren, întreţinută de numeroşii artişti invitaţi să susţină diverse concerte cu prilejul ”Zilelor orașului Bușteni” ce au avut loc în perioada 16-19 februarie a.c.

 

Printre aceştia s-au remarcat interpreţi de certă valoare ai momentului din lumea muzicii uşoare româneşti, precum Lidia Buble, Amna, Nicole Cherry și mulți alții. Evenimentul a fost prezentat de Răzvan și Dani de la Antena 1, care au dovedit și de această dată o prestaţie de zile mari, presărând, spre deliciul şi încântarea publicului, totul cu momente hazlii.

„Zilele Oraşului Buşteni” au avut, cum era şi firesc, în program şi numeroase manifestări sportive, respectiv competiţii de schi, fotbal și lupte greco-romane. Cu acest prilej s-a desfăşurat cea de-a X-a ediţie a Cupei Oraşului Buşteni la Schi Alpin, care de fapt a constituit şi debutul activităţilor înscrise pe agenda acestei sărbători. Sportivii s-au întrecut pe Pârtia Kalinderu, vineri, 17 februarie, luptându-se pentru premiile care, în total, au însumat aproximativ 16.000 de lei.

 

Sâmbătă, 18 februarie a.c., la sala de sport a avut loc cea de-a V-a ediție a Turneului de Lupte Greco-Romane, eveniment care s-a bucurat de participarea a peste 80 de sportivi legitimați la cluburile de profil din țară.

Manifestările sportive prilejuite de Zilele Orașului Bușteni s-au încheiat cu ediția a XI-a a Cupei Orașului Bușteni la Fotbal, competiție dotată cu premii în valoare totală de aproximativ 14.000 lei.