Craciun Busteni

De Crăciun, atât localnicii, cât turiştii aflaţi în staţiunea de la poalele Caraimanului au avut parte de multe surprize oferite de Primăria oraşului Busteni.

Cunoscuta actriţă Medeea Marinescu a urcat pe scena Centrului Cultural “Aurel Stroe”, de această dată în postura de solist vocal, în cadrul concertului “Christmas Jazz”, alături de actorul Marius Manole şi “Grand Orchestra”, condusă de Emy Drăgoi.

Sala de spectacole a Centrului Cultural „Aurel Stroe” a devenit neîncăpătoare pentru publicul iubitor de muzică de calitate venit să vadă prestaţia Medeei Marinescu şi a Grand Orchestra. Şi într-adevăr, interpretarea de excepţie a acestora a făcut ca la încheierea spectacolului minute în şir sala să vuiască de ropote de aplauze.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Emanoil Savin a felicitat-o cu acest prilej pe Medeea Marinescu, care este şi “cetăţean de onoare al oraşului Buşteni”, şi i-a oferit un frumos buchet de trandafiri roşii. 

Tot în Ajunul Crăciunului, la Buşteni au fost punctate rând pe rând obiceiurile tradiţionale la români. Potrivit tradiţiei, în curtea Hotelului Alexandros a fost tăiat porcul, a fost pârlit şi curăţat bine, cei prezenţi înfruptându-se din şoricul fraged, aşa cum este obiceiul. Nu a lipsit focul de tabără, iar surpriza serii a fost apariţia cetei de ursari din Comăneşti.

“În fiecare an respectăm tradiţia, românii au început să aprecieze acest lucru şi, de la an la an, vin în număr tot mai mare la Buşteni. Le doresc tuturor românilor un Crăciun liniştit şi un An Nou prosper! La mulţi ani!”, a spus Emanoil Savin.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.