teatru bustenio

Sub bagheta celebrului actor Alexandru Bindea, Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni a găzduit joi seara, 10 noiembrie, ora 18:00, un foarte savuros spectacol de comedie, al cărui titlu spune totul: „Sufrageria mă-sii de viaţă!”

 

Manifestarea, desfăşurată sub egida Teatrului „Alexandru Davila” din Piteşti, a fost apreciată de public la scenă deschisă, sala de spectacole a centrului cultural din Buşteni devenind realmente neîncăpătoare.

Spectacolul a fost oferit publicului de către Primăria Buşteni, iar aplauzele au răsunat necontenit, fapt ce dovedeşte o dată în plus calitatea evenimentelor culturale care sunt organizate în această localitate cu o frecvenţă demnă de toată admiraţia.

 

La sfârşitul spectacolului, primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin, a făcut, aşa cum de altfel ne-a obişnuit, un gest deosebit, oferind tuturor actorilor care au evoluat pe scenă buchete de trandafiri în culorile tricolorului.

 

Administrație
  • Miercuri, 13 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Copiii invitați la Noaptea la Zoo

Administrația Parcului Constantin Stere organizează pe 15 septembrie Noaptea la Zoo, ocazia perfectă pentru ca prichindeii, dar nu numai, să descopere animalele de la Gradina Zoologica. Anul acesta însă...