anm-prognoza-munte-prahova.JPG

Meteorologii au anunțat că zilele cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius s-au cam sfârșit. În perioada următoare vom avea ploi locale și intensificări de vânt, fenomene specifice anotimpului de toamnă.

Estimările prognozate indică o probabilitate mai mare pentru ploi locale în perioada 17-19 septembrie, a anunțat ANM, care a menționat că inclusiv temperaturile se vor încadra în valorile specifice anotimpului de toamnă.

Prin urmare, temperaturile cu valori de peste 30 de grade Celsius vor fi de domeniul trecutului. În schimb, mai ales în zona de munte, se vor înregistra precipitații mai abundente, dar și intensificări ale vântului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, la munte, probabilitatea să plouă, în majoritatea masivelor, va fi mai ridicată în perioada 16 - 20 septembrie, a precizat ANM.

La această oră - 10.00 - potrivit ANM, la Vârful Omu este ceață, iar mercurul în termometre a urcat până la 4,7 grade Celsius.

În schimb, la Ploiești se înregistrează 21 de grade Celsius, iar la Câmpina mercurul a urcat în termometre până la valoarea de 18,9 grade Celsius.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.