fbpx

anm-prognoza-munte-prahova.JPG

Meteorologii au anunțat că zilele cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius s-au cam sfârșit. În perioada următoare vom avea ploi locale și intensificări de vânt, fenomene specifice anotimpului de toamnă.

Estimările prognozate indică o probabilitate mai mare pentru ploi locale în perioada 17-19 septembrie, a anunțat ANM, care a menționat că inclusiv temperaturile se vor încadra în valorile specifice anotimpului de toamnă.

Prin urmare, temperaturile cu valori de peste 30 de grade Celsius vor fi de domeniul trecutului. În schimb, mai ales în zona de munte, se vor înregistra precipitații mai abundente, dar și intensificări ale vântului.

Astfel, la munte, probabilitatea să plouă, în majoritatea masivelor, va fi mai ridicată în perioada 16 - 20 septembrie, a precizat ANM.

La această oră - 10.00 - potrivit ANM, la Vârful Omu este ceață, iar mercurul în termometre a urcat până la 4,7 grade Celsius.

În schimb, la Ploiești se înregistrează 21 de grade Celsius, iar la Câmpina mercurul a urcat în termometre până la valoarea de 18,9 grade Celsius.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg