operatiune-salvare-turisti-jepii-mici.jpg

Salvamontiștii din Bușteni sunt în alertă, după ce trei turiști au sunat la 112 și s-au plâns că nu mai pot înainta din cauza epuizării fizice și a faptului că s-au speriat de un urs.

Salvamontiștii din Bușteni au plecat imediat în ajutorul celor trei turiști. „Acțiunea salvamontiștilor din Bușteni este în derulare, pentru recuperarea și salvarea a trei persoane pe Valea Jepilor, ce prezintă probleme medicale, pe fondul unei stări avansate de epuizare fizică și a stării de panică în urma întâlnirii cu un urs”, a anunțat Salvamont România - Dispeceratul Național.

Vineri noapte, salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină pentru a ajuta o tânără în vârstă de 22 de ani, din Galați, care nu mai putea înainta tot din cauza epuizării fizice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Operațiune de salvare pe Jepii Mici din Munții Bucegi - VIDEO, FOTO

foto: cu caracter ilustrativ, sursa- Salvamont România - Dispeceratul Național Salvamont.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.