pompieri-cautare-minori.jpg

Pompierii militari au fost în alertă sâmbătă noapte, după ce un adolescent a sunat la 112 și a anunțat că s-a rătăcit, împreună cu alți doi prieteni, în zona Secu, între localitățile Mislea și Buștenari.

UPDATE - Adolescenții au fost găsiți în comuna Cocorăștii Mislii. Cei trei nu prezintă probleme de sănătate

Cei trei adolescenți au plecat să se plimbe cu bicicletele, însă, la un moment dat s-au rătăcit în pădure. Unul dintre adolescenți a avut telefon mobil și așa a reușit să alerteze autoritățile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pompieri, dar și polițiștii din Telega și Scorțeni, au plecat în căutarea celor trei adolescenți, care au vârsta de 15 ani, 16 ani și 17 ani.

După aproximativ 30 de minute, adolescenții au anunțat, tot prin 112, că sunt în comuna Telega, zona Buștenari. .

foto: Arhivă


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Luni, 14 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad. Hoţii au provocat o explozie, pentru a fura banii de la o sucursală dintr-un centru comercial. O explozie a fost provocată, în noaptea de duminică spre...

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Imagini de la incendiul din Ploiești - FOTO

Incendiul a izbucnit duminică noapte, la trei locuințe situate într-o casă de pe strada Dobrogei din Ploiești. UPDATE: 22.56 - Incendiul a fost lichidat, potrivit ISU Prahova. A fost panică pe strada...