minora-data-disparura.jpg

Polițiștii au fost sesizați despre faptul că minora Blebea Ana Maria, în vârstă de 12 ani, din Șoimari, a dispărut de la domiciliu împreună cu un bărbat în vârstă de 39 de ani din aceeași localitate, cunoscut familiei, a anunțat IPJ Prahova.

La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu blugi de culoare albastru deschis, bluză de culoare roșie cu alb, inscripționată, a anunțat Poliția, care a dat publicității și o scurtă descriere a copilei, dar și a bărbatului care o însoțește. 

Minora are înălțimea de 1, 60, constituție astenică, păr negru, ochi căprui. Cât privește bărbatul acesta are înălțimea de 1,65, constituție atletică, ochi căprui, păr negru și ten de culoare închisă.

„Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112”, este apelul lansat de IPJ Prahova.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 15 Noiembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Casă distrusă de explozie la Gornet Cuib

O acumulare de gaze a provocat o explozie, care a dus la distrugerea unei case în localitatea prahoveană Gornet Cuib. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie, explozia nu a...