ceremonii-militare.png

Manifestările au fost ocazionate de împlinirea a 90 de ani de la montarea Crucii Caraiman. La ceremonii au fost prezente numeroase oficialități locale și centrale, dar și Majestatea sa Margareta, custodele coroanei.

Prezent la manifestările care au marcat 90 de la ani de la ridicarea monumentului și 100 de ani de la Marea Unire, ministrul Apărării Naționale a vorbit și despre lucrările de consolidare și modernizare care au loc în prezent la Crucea Eroilor Neamului de pe Vârful Caraiman.

„Ministerul Apărării Naționale își face datoria printr-un proiect amplu de consolidare și reabilitare a acestui monument, un proiect parte finanțat din bugetul Ministerului Apărării Naționale, dar în cea mai mare parte printr-un proiect pe fonduri europene. Este dacă vreți răspunsul prin care Armata României înțelege să își arate respectul față de eroii acestui neam, pentru cîă dacă în urmă cu 90 de ani această cruce era înălțată în memoria eroilor căzuți în Primul Război Mondial, de atunci simbolistica a devenit una tot mai amplă. Cred că aici ne putem reculege și ne putem mândri ...”, a precizat Mihai-Viorel Fifor, ministrul Apărării Naționale, prezent la eveniment.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Video: Ministerul Apărării Naționale


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.