fbpx

munte-cruce-caraiman.jpg

Prezentă la festivitățile desfășurate de la Crucea Caraiman, Majestății Sale Margareta, custodele coroanei, i-a venit rău pe munte, după ce a ales să parcurgă pe jos traseul, potrivit Antenei 3.

Manifestările de la Crucea Caraiman au fost prilejuite de împlinirea a 90 de ani de la inaugurarea Crucii Eroilor Neamului de pe Vârful Caraiman, dar și a celebrării Marii Uniri și a comemorării victimelor din Primul Război Mondial. 

La festivități, printre participanți s-a numărat și Majestatea Sa Margareta, custodele coroanei, precum și Principele Radu, care au ales să parcurgă pe jos traseul până la Crucea Caraiman.

La un moment dat, potrivit Antena 3, Majestății Sale Margareta i-a venit rău, în timpul ceremoniilor. 

„Este de apreciat faptul că a venit pe jos până la Crucea Caraiman. A fost printre puținele persoane care au venit pe jos. Nu vorbim de un traseu dificil. De la telecabină până la Crucea Caraiman este un traseu obișnuit, însă este dificil pentru persoanele care nu sunt obișnuite cu astfel de deplasări”, a precizat pentru Observatorulph.ro Gheorghe Haiduc, șeful Salvamont Bușteni.

La evenimentul, de la Crucea Caraiman, unde au loc depuneri de coroane, în prezența gărzii de onoare a Batalionului 21 Vânătorii de Munte - Predeal, participă numeroase autorități locale, județene, dar și reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg