munte-cruce-caraiman.jpg

Prezentă la festivitățile desfășurate de la Crucea Caraiman, Majestății Sale Margareta, custodele coroanei, i-a venit rău pe munte, după ce a ales să parcurgă pe jos traseul, potrivit Antenei 3.

Manifestările de la Crucea Caraiman au fost prilejuite de împlinirea a 90 de ani de la inaugurarea Crucii Eroilor Neamului de pe Vârful Caraiman, dar și a celebrării Marii Uniri și a comemorării victimelor din Primul Război Mondial. 

La festivități, printre participanți s-a numărat și Majestatea Sa Margareta, custodele coroanei, precum și Principele Radu, care au ales să parcurgă pe jos traseul până la Crucea Caraiman.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La un moment dat, potrivit Antena 3, Majestății Sale Margareta i-a venit rău, în timpul ceremoniilor. 

„Este de apreciat faptul că a venit pe jos până la Crucea Caraiman. A fost printre puținele persoane care au venit pe jos. Nu vorbim de un traseu dificil. De la telecabină până la Crucea Caraiman este un traseu obișnuit, însă este dificil pentru persoanele care nu sunt obișnuite cu astfel de deplasări”, a precizat pentru Observatorulph.ro Gheorghe Haiduc, șeful Salvamont Bușteni.

La evenimentul, de la Crucea Caraiman, unde au loc depuneri de coroane, în prezența gărzii de onoare a Batalionului 21 Vânătorii de Munte - Predeal, participă numeroase autorități locale, județene, dar și reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.