salvare-munte.jpg

Salvamontiștii din Bușteni au fost în alertă vineri noapte după ce o tânără, în vârstă de 22 de ani, din Galați, a avut nevoie de ajutor în timp ce se afla pe Jepii Mici.

Tânăra a fost însoțită pe munte de o persoană, însă, la coborâre, a ales un traseu cu un grad mare de dificultate. La un moment dat, în timp ce se afla pe Jepii Mici, tânăra a constatat că nu mai poate înainta din cauza epuizării fizice, a precizat Gheorghe Haiduc, șeful Salvamont Bușteni.

Salvamontiștii din Bușteni au intervenit imediat pentru ajutorarea tinerei. Intervenția a fost una destul de dificilă din cauza întunericului, a terenului accidentat, dar și pentru că tânăra acuza și alte probleme medicale. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Salvamontiștii au reușit, după mai multe ore, să o conducă pe tânără până în Bușteni.

operatiune-salvare-muntii-busteni-salvamontisti-busteni.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.