fbpx

e190b04f-3d54-4139-9b85-e187d0e1e1a8.jpg

Incidentul a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 14.30, chiar în incinta unității de învățământ. O patrulă de jandarmi a fost sesizată despre faptul că un elev a fost agresat pe treptele dintre parter și etajul I al unității de învățământ.

Patrula a identificat elevul agresat. Este vorba despre un elev în vârstă de 13 ani, care a afirmat faptul că a fost lovit de trei ori în zona capului de către un alt băiat, în vârstă de 14 ani de la aceeași unitate de învățământ, potrivit IJJ Prahova.

„Împreună cu conducerea instituției de învățământ au fost vizionate imaginile înregistrate de sistemul de supraveghere video instalat în școală, confirmându-se cele afirmate de către elevul agresat. Totodata, agresorul a fost recunoscut și de către directorul instituției”, a precizat IJJ Prahova.

Elevul lovit nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Imediat s-a luat legătura cu mama acestuia care s-a prezentat la instituția de învățământ.

„Patrula de jandarmi a întocmit actele de sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe, fapta incriminată de articolul 193 Cod Penal, care au fost înaintate către organele abilitate în vederea continuării cercetărilor”, a anunțat IJJ Prahova.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg