e190b04f-3d54-4139-9b85-e187d0e1e1a8.jpg

Incidentul a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 14.30, chiar în incinta unității de învățământ. O patrulă de jandarmi a fost sesizată despre faptul că un elev a fost agresat pe treptele dintre parter și etajul I al unității de învățământ.

Patrula a identificat elevul agresat. Este vorba despre un elev în vârstă de 13 ani, care a afirmat faptul că a fost lovit de trei ori în zona capului de către un alt băiat, în vârstă de 14 ani de la aceeași unitate de învățământ, potrivit IJJ Prahova.

„Împreună cu conducerea instituției de învățământ au fost vizionate imaginile înregistrate de sistemul de supraveghere video instalat în școală, confirmându-se cele afirmate de către elevul agresat. Totodata, agresorul a fost recunoscut și de către directorul instituției”, a precizat IJJ Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Elevul lovit nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Imediat s-a luat legătura cu mama acestuia care s-a prezentat la instituția de învățământ.

„Patrula de jandarmi a întocmit actele de sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe, fapta incriminată de articolul 193 Cod Penal, care au fost înaintate către organele abilitate în vederea continuării cercetărilor”, a anunțat IJJ Prahova.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.