fbpx

turiste-bucuresti-salvare-muntii-bucegi.jpg

Salvamontiștii din Bușteni au fost în alertă după ce o persoană a sunat la 112 și a anunțat că două persoane au nevoie de ajutor pe traseul Jepii Mici, din Munții Bucegi.

UPDATE: 23.00 - Cele două turiste au fost aduse cu bine în orașul Bușteni. Operațiunea a fost una destul de dificilă, având în vedere că s-a desfășurat pe timp de noapte, iar traseul a fost unul cu un grad mare de dificultate.

Operațiunea de salvare a vizat două femei, în vârstă de aproximativ 72 de ani, din București, care au mers pe munte împreună cu un grup de turiști.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În momentul în care s-a lăsat întunericul, cele două persoane și-au dat seama că au nevoie de ajutor din cauza problemelor medicale, pe fondul unei stări avansate de epuizare fizică, a precizat Salvamont România - Dispeceratul Național Salvamont. 

„Salvamontiștii din Bușteni au plecat imediat în căutarea celor două persoane care se aflau pe Valea Jepilor. Acestea au fost recuperate. Operațiunea a durat aproape trei ore. Persoanele sunt conduse de către salvamontiști în Bușteni”, a precizat pentru Observatorulph.ro Gheorghe Haiduc, șeful Salvamont Bușteni.

operatiune-salvare-femei-muntii-bucegi.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg