pichetare-penitenciarul-ploiesti.jpg

După greva japoneză care a avut loc luna trecută, Sindicatul „Solidaritatea” de la Penitenciarul Ploiești a solicitat aprobare de la primărie pentru desfășurarea unei pichetări la finele lunii septembrie, când au loc acțiuni similare în mai multe instituții de acest fel din țară.

Protestul derulat la nivel național are la bază refuzul autorităților de a îmbunătăți condițiile de lucru și de a respecta drepturilor salariaților din penitenciare.

„Pichetarea de la Penitenciarul Ploiești este programată pe 25 septembrie 2018, la ora 09.00. Acțiunea are loc în fața Penitenciarului Ploiești. Lista de revendicări la nivel național include neplata orelor suplimentare, lipsa acută de personal, dar și problemele legate de salarizare”, a precizat Gheorghe Constantin, liderul sindicatului de la Penitenciarul Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit calendarului anunțat de Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, un protest similar este programat pe 25 septembrie 2018, la ora ora 10.00, la Penitenciarul Târgșor,  


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.