fbpx

pichetare-penitenciarul-ploiesti.jpg

După greva japoneză care a avut loc luna trecută, Sindicatul „Solidaritatea” de la Penitenciarul Ploiești a solicitat aprobare de la primărie pentru desfășurarea unei pichetări la finele lunii septembrie, când au loc acțiuni similare în mai multe instituții de acest fel din țară.

Protestul derulat la nivel național are la bază refuzul autorităților de a îmbunătăți condițiile de lucru și de a respecta drepturilor salariaților din penitenciare.

„Pichetarea de la Penitenciarul Ploiești este programată pe 25 septembrie 2018, la ora 09.00. Acțiunea are loc în fața Penitenciarului Ploiești. Lista de revendicări la nivel național include neplata orelor suplimentare, lipsa acută de personal, dar și problemele legate de salarizare”, a precizat Gheorghe Constantin, liderul sindicatului de la Penitenciarul Ploiești.

Potrivit calendarului anunțat de Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, un protest similar este programat pe 25 septembrie 2018, la ora ora 10.00, la Penitenciarul Târgșor,  

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg