tanara-spanzurata-medina-legala-bucov.jpg

O persoană a sunat la 112 și a anunțat tragedia. Medicii de la Serviciul de Ambulanță, ajunși la fața locului, nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Potrivit primelor informații, se pare că tânără a fost găsită spânzurată la domiciliu de către o mătușă. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova.

Din păcate, medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic. Tânăra se pare că era decedată de mai multe ore. Localnicii spun că tânăra era divorțată și era mamă a patru copii. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești pentru efectuarea necropsiei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

IPJ Prahova a anunțat că în cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.