inundatii-ploiesti.jpg

A plouat torențial duminică după-amiază, în Ploiești, timp de câteva zeci de minute, suficient ca strada Șoseaua Vestului să fie inundată. Cel mai afectat tronson a fost în zona stației de tramvai din apropierea intersecției de la Ofelia. 

Ploaia torențială de duminică după-amiază le-a dat mari bătăi de cap conducătorilor auto, dar și trecătorilor care s-au aflat în zona stației de tramvai de pe Șoseaua Vestului, din apropierea intersecției de la Ofelia.

Citește și: Ploaie torențială la Ploiești. Atenționarea ANM - VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Chiar dacă tronsonul a fost reabilitat cu ocazia modernizării liniilor de tramvai, în zonă s-a strâns multă apă pe carosabil.

În jurul orei 15.45 carosabilul nu se mai zărea din cauza apei de pe șosea. Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis imagini din zonă.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.