WhatsApp Image 2018-08-17 at 13.40.49.jpeg

Abandonate de proprietari, fără pază și soluții din partea autorităților de mediu, fostele gropi de balastieră de la Strejnic s-au transformat în adevărate gropi de gunoi ilegale.

Nu de puține ori Observatorul Prahovean a scris despre mizeria și mirosurile pe care oamenii din Strejnic sunt nevoiți să le suporte din cauza nesimțirii consătenilor și nu numai.

De 24 de ore, însă, un fum gros se ridică deasupra fostelor gropi de balastieră de aici. Mai mulți cititori ne-au trimis imagini de la fața locului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorulph.ro a solicitat Gărzii de Mediu Prahova identificarea și sancționarea celor care au dat foc la gunoaie.

Vă reamintim că gropile imense de la Strejnic au fost lăsate în urmă de exploatările de balastieră executate de firmele lui Dorinel Umbrărescu, supranumit Regele asfaltului.

Citește și: Dezastru ecologic făcut de firmele regelul asfaltului, Dorinel Umbrărescu, lângă Ploieşti 

WhatsApp Image 2018-08-17 at 13.40.49(1).jpeg

WhatsApp Image 2018-08-17 at 13.40.49.jpeg

WhatsApp Image 2018-08-17 at 13.40.48(1).jpeg

WhatsApp Image 2018-08-17 at 13.40.48.jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Imagini de la incendiul din Ploiești - FOTO

Incendiul a izbucnit duminică noapte, la trei locuințe situate într-o casă de pe strada Dobrogei din Ploiești. UPDATE: 22.56 - Incendiul a fost lichidat, potrivit ISU Prahova. A fost panică pe strada...