Circulație închisă, timp de o oră, pe DN1A, în Vălenii de Munte. Târg Tradițional de „Sfânta Maria Mare”

trafic-intrerupt-valenii-de-munte.jpg

trafic-intrerupt-valenii-de-munte.jpg

Traficul rutier pe DNA, la km 110+800 – 112+600, în Vălenii de Munte, va fi închis miercuri, pe DN1A, în intervalul orar 10:00 – 11:00, ca urmare a târgului desfășurat în localitate.

- Publicitate -
- Publicitate -

Traficul rutier va fi deviat astfel: DN1A km 110+800 – strada Ecaterina Varga – strada Berceni – DN 1A km 112+600, a anunțat Centrul Infotrafic. .

De la Târgul Tradițional „Sfânta Maria Mare” nu vor lipsi cântăreții de muzică populară și ușoară, ansamblurile folclorice, dar nici parada portului popular, care este programată la ora 10.00.

Concertele de muzică populară sunt programate de la ora 18.00, când pe scenă vor urca Maria Cârneci, Gore Belanschi,Ștefania Rareș, Daniela Radu, Kronos, Sorin Tudose și Grupul vocal Bujorel de Prahova.

- Publicitate -
- Publicitate -
Roxana Tănase
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -