fbpx

Afis plopeni.jpg

Amatorii de muzică bună sunt invitați, în acest weekend, la Plopeni. Aici are loc o nouă ediție a Zilelor Orașului iar pe scena de la Stadionul ”Gheorghe Șilaev” vor urca nume mari din muzica românească.

Vunk, Phoenix, Spitalul de Urgență și Sarmalele Reci sunt doar câteva dintre trupele care concertează la Plopeni în weekend.

Zilele Orașului Plopeni debutează vineri, de la orele 11.00, cu Festivalul Național  - Concurs de Folclor ”Salba Prahovei”. Sâmbătă va avea loc Festivalul Național Concurs de Epigrame ”Întoarse ca la Ploiești” iar de la orele 10.00 se deschide Tabăra Internațională de Creație Plastică ”Vintilă Făcăianu” dar și Tabăra de Desen și Pictură ”Vara în culori”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Concertul trupei Vunk va avea loc sâmbătă, de la orele 20.00, iar Phoenix va cânta de la orele 21.00. Duminică, de la orele 21.00, vor urca pe scenă cei de la Spitalul de Urgență iar de la 22.00 va concerta Sarmalele Reci. 

Zilele Orașului Plopeni vor fi închise cu un frumos foc de artificii, care va avea loc duminică, la orele 23.00.

Vezi mai jos programul complet al evenimentelor.

Afis plopeni.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg