Afis plopeni.jpg

Amatorii de muzică bună sunt invitați, în acest weekend, la Plopeni. Aici are loc o nouă ediție a Zilelor Orașului iar pe scena de la Stadionul ”Gheorghe Șilaev” vor urca nume mari din muzica românească.

Vunk, Phoenix, Spitalul de Urgență și Sarmalele Reci sunt doar câteva dintre trupele care concertează la Plopeni în weekend.

Zilele Orașului Plopeni debutează vineri, de la orele 11.00, cu Festivalul Național  - Concurs de Folclor ”Salba Prahovei”. Sâmbătă va avea loc Festivalul Național Concurs de Epigrame ”Întoarse ca la Ploiești” iar de la orele 10.00 se deschide Tabăra Internațională de Creație Plastică ”Vintilă Făcăianu” dar și Tabăra de Desen și Pictură ”Vara în culori”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Concertul trupei Vunk va avea loc sâmbătă, de la orele 20.00, iar Phoenix va cânta de la orele 21.00. Duminică, de la orele 21.00, vor urca pe scenă cei de la Spitalul de Urgență iar de la 22.00 va concerta Sarmalele Reci. 

Zilele Orașului Plopeni vor fi închise cu un frumos foc de artificii, care va avea loc duminică, la orele 23.00.

Vezi mai jos programul complet al evenimentelor.

Afis plopeni.jpg

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.