fbpx

aglomeratie-dn1.jpg

Traficul rutier s-a aglomerat duminică dimineață pe sensul Ploiești - Brașov, pe raza localității Nistorești. Coloane de mașini s-au format și pe raza stațiunilor Sinaia și Bușteni.

Ultima zi din acest weekend este unul aglomerat pe Valea Prahovei. Încă de dimineață, pe DN1, era aglomerație, pe sensul Ploiești - Brașov, la Nistorești. 

Coloanele de mașini s-au format pe distanță de câțiva kilometri, iar autoturismele s-au deplasat cu 5 km/h. Aglomerație a fost de dimineață și pe raza stațiunilor Sinaia și Bușteni.

După-amiază se estimează că va fi aglomerație pe sensul Brașov - Ploiești, având în vedere că muți turiști se vor întoarce din mini-vacanță. 

Miercuri însă, dat fiind faptul că bugetarii au parte de o nouă mini-vacanță de Sf. Maria, nu este exclus ca aglomerația să se mute iar pe DN1.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Duminică, 10 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Accident pe DN1A, la Măneciu

Accidentul rutier a avut loc duminică, pe DN1 A, pe sensul către Ploiești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune față - spate. UPDATE: Potrivit IPJ Prahova nicio persoană nu a fost rănită. O...