aglomeratie-dn1.jpg

Traficul rutier s-a aglomerat duminică dimineață pe sensul Ploiești - Brașov, pe raza localității Nistorești. Coloane de mașini s-au format și pe raza stațiunilor Sinaia și Bușteni.

Ultima zi din acest weekend este unul aglomerat pe Valea Prahovei. Încă de dimineață, pe DN1, era aglomerație, pe sensul Ploiești - Brașov, la Nistorești. 

Coloanele de mașini s-au format pe distanță de câțiva kilometri, iar autoturismele s-au deplasat cu 5 km/h. Aglomerație a fost de dimineață și pe raza stațiunilor Sinaia și Bușteni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După-amiază se estimează că va fi aglomerație pe sensul Brașov - Ploiești, având în vedere că muți turiști se vor întoarce din mini-vacanță. 

Miercuri însă, dat fiind faptul că bugetarii au parte de o nouă mini-vacanță de Sf. Maria, nu este exclus ca aglomerația să se mute iar pe DN1.


Auto-moto
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Accident pe DN1, la Puchenii Mari. Trafic îngreunat

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă după-amiază. Traficul rutier este îngreunat în zona în care a avut loc evenimentul rutier.   UPDATE: O cititoare a Observatorulph.ro a postat o fotografie de la locul...