aglomeratie-dn1.jpg

Traficul rutier s-a aglomerat duminică dimineață pe sensul Ploiești - Brașov, pe raza localității Nistorești. Coloane de mașini s-au format și pe raza stațiunilor Sinaia și Bușteni.

Ultima zi din acest weekend este unul aglomerat pe Valea Prahovei. Încă de dimineață, pe DN1, era aglomerație, pe sensul Ploiești - Brașov, la Nistorești. 

Coloanele de mașini s-au format pe distanță de câțiva kilometri, iar autoturismele s-au deplasat cu 5 km/h. Aglomerație a fost de dimineață și pe raza stațiunilor Sinaia și Bușteni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După-amiază se estimează că va fi aglomerație pe sensul Brașov - Ploiești, având în vedere că muți turiști se vor întoarce din mini-vacanță. 

Miercuri însă, dat fiind faptul că bugetarii au parte de o nouă mini-vacanță de Sf. Maria, nu este exclus ca aglomerația să se mute iar pe DN1.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.