barbat-gasit-spanzurat-valea-doftanei-medicina-legala.jpg

Tragedie imensă, ieri seară, la Valea Doftanei, în satul Teșila. Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care a revenit recent în țară după ce a muncit  17 ani în Spania, a fost găsit spânzurat chiar de o rudă. 

Descoperirea macabră a fost făcută, ieri seară, chiar de un văr al bărbatului, care a alertat imediat Poliția. Cadavrul a fost găsit în podul unui adăpost pentru animale. 

La fața locului a ajuns și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Prahova, însă medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Martorii și rudele nu își pot explica de ce bărbatul a recurs la un astfel de gest. Acesta a revenit în țară în luna iunie a acestui an, după ce a lucrat 17 ani în Spania. La fața locului nu a fost descoperit până acum vreun bilet de adio.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.  


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Marți, 11 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Poliția Capitalei are un șef nou

Şeful Poliţiei Capitalei, chestorul Mihai Marius Voicu, a fost schimbat din funcţie și înlocuit cu unul dintre adjuncţii inspectorului Poliţiei Române, Ciprian Adrian Miron. Şeful Poliţiei Române,...