fbpx

barbat-gasit-spanzurat-valea-doftanei-medicina-legala.jpg

Tragedie imensă, ieri seară, la Valea Doftanei, în satul Teșila. Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care a revenit recent în țară după ce a muncit  17 ani în Spania, a fost găsit spânzurat chiar de o rudă. 

Descoperirea macabră a fost făcută, ieri seară, chiar de un văr al bărbatului, care a alertat imediat Poliția. Cadavrul a fost găsit în podul unui adăpost pentru animale. 

La fața locului a ajuns și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Prahova, însă medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. 

Martorii și rudele nu își pot explica de ce bărbatul a recurs la un astfel de gest. Acesta a revenit în țară în luna iunie a acestui an, după ce a lucrat 17 ani în Spania. La fața locului nu a fost descoperit până acum vreun bilet de adio.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.  

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Sâmbătă, 16 Februarie 2019
  • De Andra Ilie

Razie a Poliției Rutiere în Prahova. FOTO

Polițiștii din Câmpina și din cadrul posturilor arondate au acționat în cursul nopții trecute pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente. Polițiștii au acționat în intervalul orar 22 -...