cod-galben-ploi-ploiesti.jpg

Vara 2018 se dovedește capricioasă, instabilitatea atmosferică fiind la ordinea zilei. Meteorologii au emis duminică după-amiază o nouă atenționare meteo de cod galben de ploi torențiale pentru Prahova. De data aceasta sunt anunțate precipitații abundente inclusiv în Ploiești.

Astfel, potrivit ANM, sunt vizate de noul cod galben localitățile Ploiesti, Băicoi, Breaza, Mizil, Urlați, Boldești-Scăeni, Filipeștii de Pădure, Valea Călugărească, Bucov, Bărcănești, Ariceștii Rahtivani, Filipeștii de Târg, Târgșoru Vechi, Florești, Blejoi, Ciorani, Măgureni, Albești-Paleologu, Colceag, Bănești, Berceni, Poiana Câmpina, Râfov, Sângeru, Drăgănești, Iordăcheanu, Păulești, Lipănești, Podenii Noi, Tomșani, Ceptura, Dumbrava, Baba Ana, Fulga, Bălțești, Șoimari, Gornet-Cricov, Provița de Jos, Gura Vadului, Provița de Sus, Sălciile, Apostolache, Păcureți, Plopu, Boldești-Gradiștea, Chiojdeanca, Vadu Săpat, Lapoș, Călugăreni, Tătaru, Talea, Jugureni și Fântânele.

Avertizarea ANM este valabilă până la ora 16.00, timp în care sunt anunțate averse ce vor cumula local 25...35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, dar și căderi de grindină de mici dimensiuni.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Marius Nica

Imaginea nesimțirii la Ploiești. FOTO

Că operatorul de salubritate nu își face cum ar trebui datoria la Ploiești știm. Că orașul este mizerabil este evident. Dar și că unii locuitori sunt nesimțiți asta se vede mai ales în Colonia...

Auto-moto
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Pieton lovit de mașină pe DJ 146 , în Prahova

În această dimineață, la 112 s-a primit un apel care anunța un accident rutier petrecut pe DJ 146. Din primele informații, un pieton a fost lovit de mașină pe raza comunei Tomșani, județul Prahova. Se...