14a42f6b-67a3-44d1-b9b1-1283772470e2.jpg

Incidentul a avut loc luni după-amiază, pe Bulevardul Republicii, după ce o căruță, care circula dinspre Nord spre centru, a pătruns în zona unei treceri de pietoni, din apropiere de Mega Image. 

Un cititor al Observatorulph.ro a surprins exact momentul în care s-a întâmplat nefericitul eveniment. Chiar în zona trecerii de pietoni, din căruță a picat un dulap, motiv pentru care, până la recuperarea obiectului, circulația practic s-a blocat în zonă. 

„S-a format coadă până în sensul giratoriu de la Caraiman, iar căruțașul a fost recalcitrant”, ne-a povestit cititorul Observatorulph.ro care a surprins întregul incident.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Accesul căruțelor va fi interzis în Ploiești. Amenzi pentru căruțași - PROIECT

Un proiect inițiat de Primăria Ploiești vizează interzicerea accesului căruțelor în Ploiești. Propunerea se află în dezbatere publică pe site-ul municipalității.

Dacă va fi aprobat în Consiliul Local, proprietarii căruțelor care sunt depistați în trafic riscă amenzi cuprinse între 500 și 1000 de lei, separat de măsura de confiscare a atelajului.

d46eb1fa-a6ee-4bb7-b691-4252e8390aaa.jpg

14a42f6b-67a3-44d1-b9b1-1283772470e2.jpg

c3b8eee9-066e-4057-a1ba-5c4969a5dbd7.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...