14658207_10205411589968339_1800075040_n_44764.jpg

După ce mai multe gospodării au fost inundate la Bărcănești în urma ploilor de la începutul săptămânii, iar mai mulți locuitori au protestat în fața primăriei, autoritățile locale anunță luarea primelor măsuri pentru prevenirea unor astfel de situații. 

Comunicatul de presă al Primăriei Bărcănești

”Astăzi, 13.07.2018, viceprimarul comunei Bărcănești, dl. Duță Dănuț împreună cu o parte din funcționarii din cadrul aparatului de specialitate al Primăriei au fost convocați la orele 08,30 în ședință la Instituția Prefectului - Județul Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La întrunire au fost prezenți atât d-na prefect Lupea Mădălina și d-na Deputat Paraschiv Rodica, cât și toți directorii instituțiilor reprezentative din județ, dar și reprezentantul Companiei Lukoil.

Tematica întâlnirii a fost analiza efectelor inundațiilor produse in perioada 10 - 11.07.2018 precum și măsurile urgente ce urmează a fi întreprinse în perioada imediat următoare.

În urma discuțiilor purtate, toți cei prezenți, s-au angajat ca în prima faza, începând cu ziua de azi să facă toate demersurile pentru începerea subtraversării DN1 - zona Peco Lukoil, prin înlocuirea conductei care este subdimensionată pentru evacuarea debitul de apă acumulat.

De asemenea s-a mai stabilit că luni, 16.07.2018 reprezentanți ai Primăriei comunei Bărcănești și ai CFR se vor deplasa în zona islazului Tătărani pentru a constata la fata locului și a dispune măsurile legale ce pot fi aplicate în vederea reducerii și eliminării riscului la inundații al comunei Bărcănești. Cu aceasta ocazie doresc sa multumesc tuturor pentru atentia si ajutorul acordat si nu in ultimul rand proprietarilor pentru intelegere.”


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.