Screenshot_12.jpg

Ploile au făcut prăpăd, ieri, în tot județul, nu numai în zona Bărcănești - Românești. La Bughea de Jos, în comuna Gura Vitioarei, precipitațiile abundente au transformat albia râului Bughișoara într-o adevărată vâltoare, inundând drumul care trece direct prin râu și izolând, astfel, localnicii.

O cititoare a Observatorulph.ro ne-a transmis o filmare făcută ieri seară după oprirea ploii.

”Un strigăt de ajutor al cetăţenilor din Bughea de Jos, comuna Gura Vitioarei Prahova. Drumul trece de 6 ori prin albia Bughișoarei şi când se umflă apele rămânem izolaţi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu cei zdraveni, cei sănătoşi...ei pot trece pe cele 4 podețe pietonale ( nici măcar nu sunt 6 ). Dar dacă eşti bolnav, dacă este vreun incendiu, cum ajunge salvarea sau maşina de pompieri?

Vă spun eu: NU AJUNG! Primăria din Gura Vitioarei e ca nora când matură că-i vine soacra în vizită.

Bagă gunoiul sub preş să nu se vadă şi şterge şi lustruieşte doar ce se vede. Pe Bughenari, în special pe cei dinspre ieşirea spre Bughea de Sus, toată lumea îi ignoră, îi uită. Dar nu îi uită şi la încasarea dărilor...nice, right?”, este mesajul transmis de o cititoare din comuna Gura Vitioarei.

Vezi mai jos imaginile surprinse ieri seară.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.