fbpx

festival-ploiesti.jpg

Festivalul are loc în perioada 13 - 15 iulie, pe Bulevardul Independenței, unde vor fi organizate și o serie de concerte. De data aceasta, având în vedere că vorbim de Festivalul Ploiești Târg Domnesc, municipalitatea s-a orientat către trupele de muzică rock.

Primăria Ploiești a dat deja startul licitației pentru Ploiești Târg Domnesc, fiind stabilită inclusiv ordinea preferințelor în care să se facă selecția artiștilor.

Astfel, vineri, 13 iulie, pe scena instalată pe Bulevardul Independenței ar urma să urce un artist, care va susține un concert de 40 de minute. Pe lista de preferințe figurează Stary Olsa, Iris, Cargo, Holograf și Celelalte Cuvinte.

Pentru concertului de sâmbătă, 13 iulie, programat începând cu ora 21.30, selecția se va face dintre Vița de Vie, Bucovina, Moonlight Breakfast și Compact.

Duminică, 15 iulie, la Ploiești sunt programate două concerte, începând cu ora 20.30, urmând să fie selecționați doi artiști în ordinea Transylvania, Robin & The Backstabbers, Pasărea Colibri, Alternosfera și Luna Amară.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg