festival-ploiesti.jpg

Festivalul are loc în perioada 13 - 15 iulie, pe Bulevardul Independenței, unde vor fi organizate și o serie de concerte. De data aceasta, având în vedere că vorbim de Festivalul Ploiești Târg Domnesc, municipalitatea s-a orientat către trupele de muzică rock.

Primăria Ploiești a dat deja startul licitației pentru Ploiești Târg Domnesc, fiind stabilită inclusiv ordinea preferințelor în care să se facă selecția artiștilor.

Astfel, vineri, 13 iulie, pe scena instalată pe Bulevardul Independenței ar urma să urce un artist, care va susține un concert de 40 de minute. Pe lista de preferințe figurează Stary Olsa, Iris, Cargo, Holograf și Celelalte Cuvinte.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru concertului de sâmbătă, 13 iulie, programat începând cu ora 21.30, selecția se va face dintre Vița de Vie, Bucovina, Moonlight Breakfast și Compact.

Duminică, 15 iulie, la Ploiești sunt programate două concerte, începând cu ora 20.30, urmând să fie selecționați doi artiști în ordinea Transylvania, Robin & The Backstabbers, Pasărea Colibri, Alternosfera și Luna Amară.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...