avarie-curent-electric.jpg

Mai multe localități din Prahova s-au aflat joi după-amiază sub cod galben de ploi torențiale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Din cauza fenomenelor meteorologice în patru localități din județ au avut loc întreruperi ale furnizării curentului electric.

Pe lista localităților afectate de întreruperile de curent electric figurează Băicoi, Boldești Scăeni, Filipeștii de Pădure, dar și comuna Florești. 

Avariile au apărut în special după ce mai mulți copaci au căzut pe liniile de curent electric, dar și ca urmare a faptului că mai multe conductoare s-au rupt în timpul vijeliei. Echipele Electrica au intervenit pentru remedierea problemelor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: O nouă avertizare meteo de ploi torențiale pentru Prahova-UPDATE

Prahova a fost sub cod galben de ploi torențiale joi după-amiază, până la ora 18.30. Tot sub cod galben de ploi torențiale se află și zona de munte din Prahova, atenționarea în acest caz fiind valabilă până vineri, 15 iunie, la ora 08.00.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.