catarge-drapel.jpg

Valoarea estimativă a catargelor este de 12.600 de lei, exclusiv TVA, sumă în care va fi inclus și costul elementelor metalice pentru funcția din beton.

Conform anunțului postat pe site-ul Primăriei Câmpina, se dorește achiziționarea a două seturi de catarge, fiecare set urmând să fie format din trei catarge.

Cu o înălțime de 9 metri, catargul trebuie, obligatoriu, să fie confecționat din aluminiu, tratat termic. Totodată, catargele trebuie să fie prevăzute cu un sistem de ridicare al drapelelor, dar și cu elemente de prindere în fundația de beton.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe cele trei catarge se vor arbora, potrivit Primăriei Câmpina, steagul României, al Uniunii Europene și al Centenarului - „România 100”.

catarg-drapele.png


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.