imagini-fulgere.jpg

După o perioadă cu temperaturi aproape caniculare, ieri noapte, în mai multe zone din Prahova, în special la munte, s-au înregistrat ploi abundente, de scurtă durată. La Ploiești, natura a oferit un adevărat spectacol de fulgere.

Zona de munte se află, în continuare sub cod galben de ploi torențiale, fenomene care se vor înregistra în special la altitudini de peste 1800 de metri, până pe 15 iunie, ora 08.00.

Ieri noapte, a plouat torențial și la Ploiești, pentru doar câteva zeci de minute, timp în care s-au înregistrat intensificări de vânt. Nu a lipsit însă nici spectacolul de fulgere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până vineri, la ora 08.00, în Prahova, în special în zona de munte, este valabil un cod galben de ploi torențiale, care vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului.

fulger-ploiesti.jpg

fulgere-prahova.jpg

furtuna-prahova.jpg


Sport
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

FC Petrolul Ploiești - Pandurii Tg. Jiu: 2 - 1

Echipa ploieșteană, condusă de Leo Grozavu, a reușit să se impună în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, prin golurile înscrise, în prima repriză, de Arnăutu şi de Saim Tudor. Petroliștii au bifat...

Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...