imagini-fulgere.jpg

După o perioadă cu temperaturi aproape caniculare, ieri noapte, în mai multe zone din Prahova, în special la munte, s-au înregistrat ploi abundente, de scurtă durată. La Ploiești, natura a oferit un adevărat spectacol de fulgere.

Zona de munte se află, în continuare sub cod galben de ploi torențiale, fenomene care se vor înregistra în special la altitudini de peste 1800 de metri, până pe 15 iunie, ora 08.00.

Ieri noapte, a plouat torențial și la Ploiești, pentru doar câteva zeci de minute, timp în care s-au înregistrat intensificări de vânt. Nu a lipsit însă nici spectacolul de fulgere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până vineri, la ora 08.00, în Prahova, în special în zona de munte, este valabil un cod galben de ploi torențiale, care vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului.

fulger-ploiesti.jpg

fulgere-prahova.jpg

furtuna-prahova.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.