evaluare-nationala-ultima-proba.jpg

Absolvenții clasei a VIII-a au susținut luni și miercuri probele scrise la Limba și literatura română și la Matematică, iar astăzi are loc proba scrisă la Limba și literatura maternă.

Proba începe la ora 09.00, acesta fiind ultimul, examen din cadrul Evaluării Naționale. Rezultatele vor fi anunțate pe data de 19 iunie și, tot atunci, vor putea fi depuse contestații, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

În perioada 20 - 22 iunie are loc soluționarea contestațiilor, iar pe 23 iunie este programată afișarea rezultatelor finale.

calendar-evaluare-nationala.jpg


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.