[pth_facelivevideos pageid="187995397884065" width="100%" height="476"]

furtunanori.jpg

ANM a emis un cod galben de vreme severă pentru zonele de nord a județelor Prahova și Dâmbovița. Se vor înregistra frecvente descărcări electrice, averse locale ce vor cumula 20...25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină.

Zona: Dâmbovița, Prahova

Interval: 13 Iun 11:45 - 13 Iun 13:00

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fenomene meteorologice asteptate: Frecvente descărcări electrice, averse locale ce vor cumula 20...25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină Județul Prahova: zona de munte; Județul Dâmboviţa: zona de munte;


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Trei incendii de vegetație în Prahova

Pompierii militari au fost solicitați miercuri după amiază să stingă trei incendii de vegetație izbucnite în Prahova, în cartierul ploieștean Mitică Apostol, în satul Lipănești și în comuna...