posturi-vacante-csm.jpg

Clubul Sportiv Municipal Ploiești, din subordinea Consiliului Local, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a mai multor funcții contractuale vacante.

Astfel, potrivit anunțului postat pe posturi.gov.ro, sunt scoase la concurs posturile de director adjunct, șef formație de pază și întreținere în cadrul Complexului Hipodrom și două posturi de paznic, tot în cadrul Complexului Hipodrom.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 25 iunie 2018: termenul limită de depunere a dosarelor, 03 iulie 2018, ora 10.00: proba scrisă, iar pe 05 iulie 2018, ora 10.00, are loc proba interviu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Consiliul Local Ploiești a solicitat totodată scoaterea la concurs a postului de director al CSM Ploiești. În acest caz, potrivit anunțului postat pe site-ul CSM, Concursul constă în 2 etape: etapa I - analiza planurilor de management depuse de candidați – până pe data de 03.07.2018 și etapa II - proba interviu, care are loc 09.07.2018, ora 11.00.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.