wizz-air-a320-mla-rf.jpg

Un prahovean care trebuia să ajungă ieri în țară de la Paris, având bilet pe cursa Wizz Air W63052 din data de 11.06.2018 ora 09.10 (ora locală a Parisului) a fost nevoit să găsească un autocar pentru a ajunge la destinație. Motivul? Un accident pe o autostradă din Franța i-a făcut imposibilă ajungerea la timp în aeroportul din Paris.

Tatăl acestuia a povestit pentru Observatorulph.ro cum a încercat fiul său să găsească un alt zbor, nefiind vina sa pentru blocajul pe autostradă, și a fost ignorat complet de reprezentanții companiei Wizz Air.

"Băiatul a fost plecat în Franța. Și-a luat bilet acum două săptămâni pentru ieri dimineață. A prins accident pe autostradă și a pierdut avionul. Nimeni nu a vrut să îl ajute, nimeni nu l-a băgat în seamă. Până la urmă, azi de dimineață a luat un autocar spre țară. Există vreo posibilitate de recuperare a banilor pe bilet, din moment ce nu a fost vina sa pentru ratarea zborului? Repet, el a încercat să ia un alt zbor, dar nimeni de la WizzAir nu a vrut să îl ajute”, se întreabă cititorul care ne-a semnalat cazul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Am solicitat un punct de vedere reprezentanților Wizz Air pe marginea acestui subiect. Potrivit oficialilor companiei, bărbatul nu-și va primi banii înapoi.

"În concordanţă cu procedurile relevante şi cu Condiţiile Generale de Călătorie, pasagerii care sosesc la poartă după ce aceasta se închide nu li se permite îmbarcarea. Pentru a evita întârzierile şi pentru a asigura o bună operare a zborurilor, Wizz Air le reaminteşte pasagerilor că trebuie să se prezinte la poarta de îmbarcare cu cel puţin 30 de minute înainte de plecarea programată a zborului. Wizz Air nu comenteaza cazurile individuale.", susțin reprezentanții WizzAir în răspunsul transmis redacției noastre.

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor