wizz-air-a320-mla-rf.jpg

Un prahovean care trebuia să ajungă ieri în țară de la Paris, având bilet pe cursa Wizz Air W63052 din data de 11.06.2018 ora 09.10 (ora locală a Parisului) a fost nevoit să găsească un autocar pentru a ajunge la destinație. Motivul? Un accident pe o autostradă din Franța i-a făcut imposibilă ajungerea la timp în aeroportul din Paris.

Tatăl acestuia a povestit pentru Observatorulph.ro cum a încercat fiul său să găsească un alt zbor, nefiind vina sa pentru blocajul pe autostradă, și a fost ignorat complet de reprezentanții companiei Wizz Air.

"Băiatul a fost plecat în Franța. Și-a luat bilet acum două săptămâni pentru ieri dimineață. A prins accident pe autostradă și a pierdut avionul. Nimeni nu a vrut să îl ajute, nimeni nu l-a băgat în seamă. Până la urmă, azi de dimineață a luat un autocar spre țară. Există vreo posibilitate de recuperare a banilor pe bilet, din moment ce nu a fost vina sa pentru ratarea zborului? Repet, el a încercat să ia un alt zbor, dar nimeni de la WizzAir nu a vrut să îl ajute”, se întreabă cititorul care ne-a semnalat cazul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Am solicitat un punct de vedere reprezentanților Wizz Air pe marginea acestui subiect. Potrivit oficialilor companiei, bărbatul nu-și va primi banii înapoi.

"În concordanţă cu procedurile relevante şi cu Condiţiile Generale de Călătorie, pasagerii care sosesc la poartă după ce aceasta se închide nu li se permite îmbarcarea. Pentru a evita întârzierile şi pentru a asigura o bună operare a zborurilor, Wizz Air le reaminteşte pasagerilor că trebuie să se prezinte la poarta de îmbarcare cu cel puţin 30 de minute înainte de plecarea programată a zborului. Wizz Air nu comenteaza cazurile individuale.", susțin reprezentanții WizzAir în răspunsul transmis redacției noastre.

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Marți, 22 Ianuarie 2019
  • De Marius Nica

Vineri, 25 ianuarie, se învață în Prahova

Nu doar bugetarii vor merge la serviciu pe 25 ianuarie, ci și elevii sunt așteptați la cursuri. Pentru că guvernul nu a făcut ”punte” între 24 ianuarie, zi liberă, și weekend, vineri se învață! ”Până...

Eveniment
  • Marți, 22 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Cod galben de ninsori și viscol în Prahova

Prahova, în special zona de nord, se află sub atenționare ANM de cod galben de viscol și ninsori. Atenționarea expiră miercuri, la ora 10.  În acest interval, mai ales în zona de munte, va ninge...