sah-pensionari.jpg

În acest an, Primăria Blejoi intenţionează să lanseze un proiect social destinat persoanelor de vârsta a treia.

“Ne propunem să oferim un spaţiu generos şi decent care să fie utilizat de persoanele vârstnice pentru petrecerea timpului liber - spune primarul Adrian Dumitru. Pensionarii vor avea astfel ocazia să socializeze sau să desfăşoare diverse activităţi, precum şah, table sau rummy.”

Anunţul a fost făcut de edilul şef chiar de Ziua Comunei, când s-au sărbătorit cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru locaţia viitorului Club al Seniorilor, autorităţile iau în calcul mai multe variante: imobilul în care a funcţionat Grădiniţa cu program normal din Ploieştiori, Căminul cultural din acelaşi sat sau unul din spaţiile Sălii Polivalente, dar şi implicarea filialei locale a Casei de Ajutor Reciproc a Pensio-narilor (CARP).

“Ne dorim să deschidem activitatea acestui club chiar de Ziua Internaţională a persoanelor vârstnice, pe 1 octombrie” - a mai spus primarul.

De reţinut că, în România, potrivit ultimelor studii de specialitate, segmentul populaţiei îmbătrânite înregistrează o tendinţă accelerată de creştere.

sursa: Info Blejoi

 


Monden
  • Marți, 12 Iunie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Sebastian, românul milionar în dolari la 19 ani

Sebastian Dobrincu are 19 ani și a înfiinţat, în SUA, o firmă care sincronizează platformele de social media, aceasta înregistrând un milion de dolari cifră de afaceri.  Aventura sa ca programator a...