sah-pensionari.jpg

În acest an, Primăria Blejoi intenţionează să lanseze un proiect social destinat persoanelor de vârsta a treia.

“Ne propunem să oferim un spaţiu generos şi decent care să fie utilizat de persoanele vârstnice pentru petrecerea timpului liber - spune primarul Adrian Dumitru. Pensionarii vor avea astfel ocazia să socializeze sau să desfăşoare diverse activităţi, precum şah, table sau rummy.”

Anunţul a fost făcut de edilul şef chiar de Ziua Comunei, când s-au sărbătorit cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru locaţia viitorului Club al Seniorilor, autorităţile iau în calcul mai multe variante: imobilul în care a funcţionat Grădiniţa cu program normal din Ploieştiori, Căminul cultural din acelaşi sat sau unul din spaţiile Sălii Polivalente, dar şi implicarea filialei locale a Casei de Ajutor Reciproc a Pensio-narilor (CARP).

“Ne dorim să deschidem activitatea acestui club chiar de Ziua Internaţională a persoanelor vârstnice, pe 1 octombrie” - a mai spus primarul.

De reţinut că, în România, potrivit ultimelor studii de specialitate, segmentul populaţiei îmbătrânite înregistrează o tendinţă accelerată de creştere.

sursa: Info Blejoi

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.