medicina-legala-varbilau.jpg

Tatăl tânărului a făcut descoperirea macabră, în momentul în care a mers ieri dimineață să-și viziteze băiatul. Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova ajunși la fața locului nu au mai putut face altceva decât să declare decesul.

Tânărul în vârstă de 39 de ani locuia singur, însă nimeni nu se aștepta ca acesta să recurgă la acest gest. Potrivit primelor informații, tânărul s-a spânzurat de un pom din curtea casei. 

La fața locului, în urma unui apel la 112, au ajuns imediat polițiști și medici de la Serviciul de Ambulanță Prahova. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se fac cercetări pentru a se stabili motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La domiciliul tânărului momentan nu a fost descoperit un bilet de adio, prin care acesta să justifice în vreun fel motivele care l-au determinat să recurgă la acest gest. 

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...