medicina-legala-varbilau.jpg

Tatăl tânărului a făcut descoperirea macabră, în momentul în care a mers ieri dimineață să-și viziteze băiatul. Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova ajunși la fața locului nu au mai putut face altceva decât să declare decesul.

Tânărul în vârstă de 39 de ani locuia singur, însă nimeni nu se aștepta ca acesta să recurgă la acest gest. Potrivit primelor informații, tânărul s-a spânzurat de un pom din curtea casei. 

La fața locului, în urma unui apel la 112, au ajuns imediat polițiști și medici de la Serviciul de Ambulanță Prahova. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se fac cercetări pentru a se stabili motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La domiciliul tânărului momentan nu a fost descoperit un bilet de adio, prin care acesta să justifice în vreun fel motivele care l-au determinat să recurgă la acest gest. 

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.