ziua-eroilor.jpg

Ziua Eroilor va fi marcată astăzi în toate localitățile prahovene, unde, la ora 12.00, în biserici se vor trage clopotele, iar în instituțiile publice și în școli se va ține un moment de reculegere în memoria eroilor neamului. La Ploiești, traficul rutier va fi restricționat pe strada Sondelor.

La Ploiești, ceremoniile militare debutează la ora 9.30, când este programată instalarea gărzii la monumentul eroilor de la cimitirul Bolovani.

La ora 9.45 are loc realizarea dispozitivului și va fi închisă circulația pe ambele sensuri ale străzii Sondelor, până la ora 11.10.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot aici vor avea loc intonarea imnului național, oficierea serviciului religios, alocuțiuni privind semnificația acestei zile și depuneri de coroane și jerbe.

Festivitățile se vor încheia cu defilarea gărzii militare de onoare.


Viața Prahovei
  • Duminică, 22 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Ploaie cu grindină în Ploiești - VIDEO

Timp de aproximativ 10 minute, duminică după-amiază, în Ploiești a plouat torențial, cu grindină. Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică valabil, până la ora 17.00, pentru...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier în Ploiești

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă dimineață, la intersecția străzilor Padina cu Vornicel. Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce unul dintre conducătorii auto nu ar fi acordat...