ziua-eroilor.jpg

Ziua Eroilor va fi marcată astăzi în toate localitățile prahovene, unde, la ora 12.00, în biserici se vor trage clopotele, iar în instituțiile publice și în școli se va ține un moment de reculegere în memoria eroilor neamului. La Ploiești, traficul rutier va fi restricționat pe strada Sondelor.

La Ploiești, ceremoniile militare debutează la ora 9.30, când este programată instalarea gărzii la monumentul eroilor de la cimitirul Bolovani.

La ora 9.45 are loc realizarea dispozitivului și va fi închisă circulația pe ambele sensuri ale străzii Sondelor, până la ora 11.10.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot aici vor avea loc intonarea imnului național, oficierea serviciului religios, alocuțiuni privind semnificația acestei zile și depuneri de coroane și jerbe.

Festivitățile se vor încheia cu defilarea gărzii militare de onoare.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.