spitalul-judetean-ploiesti-victime-accident.jpg

Accidentul rutier s-a produs ieri noapte, în jurul orei 23.00, pe raza localității Boldești Scăeni. O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova.

UPDATE: Potrivit primelor informații, accidentul rutier s-ar fi produs după ce un autoturism care se deplasa dinspre Brașov spre Ploiești a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o altă mașină care circula regulamentar pe sensul Ploiești - Brașov. 

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și Serviciului de Ambulanță Prahova. Trei persoane au fost rănite și au necesitat transportul la spital. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani, care prezenta un traumatism abdominal, o tânără în vârstă de 25 de ani care avea traumatisme la o mână și la un picior, precum și un bărbat în vârstă de 50 de ani avea un traumatism la picior.

Victimele accidentului rutier au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului rutier.

Două dintre cele trei persoane rănite au rămas internate la spital.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 15 Noiembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Casă distrusă de explozie la Gornet Cuib

O acumulare de gaze a provocat o explozie, care a dus la distrugerea unei case în localitatea prahoveană Gornet Cuib. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie, explozia nu a...