jcup2.jpg

După succesul de anul trecut, când peste 100 de copii de la şcolile din comună au pedalat pentru glorie şi premii, Primăria Blejoi va relua competiţia de ciclism pe 31 mai, într-o nouă ediţie care se doreşte a fi cel puţin la nivelul celei din 2017.

Premii consistente (biciclete, role, skateboard), invitaţi de marcă din sportul pe două roţi - iată numai câteva dintre “ingredientele” care se pot constitui într-o garanţie a succesului.

În funcţie de numărul de copii înscrişi pe liste la şcoală (atenţie - acceptul în scris al părintelui este obligatoriu, ca de alƞ el şi echipamentul de protecţie pentru copii), vor fi organizate mai multe curse, pe grupe de vârstă, pe traseul deja cunoscut - Şoseaua Principală (Str. Radu Tudoran), cu start din dreptul Bisericii din satul Blejoi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, pentru a echilibra şansele la podium, fetele vor benefi cia de un “bonus” de câteva zeci de secunde faţă de băieţi, pe timpii cronometraţi obţinuţi în cursă.

Tot pe 31 mai, în faţa parcului de lângă Gara Blejoi, va fi amenajat un loc special pentru cei mici, cu tobogane, saltele gonfl abile şi trambuline cu plasă de protecţie, intrarea fiind gratuită.

sursa: Info Blejoi