Ploieștenii, panicați, ieri noapte, de mirosul insuportabil de afară: „Pute rău!”

0
miros-ploiesti-apm.jpg

miros-ploiesti-apm.jpg

Ploieștenii au fost nevoiți sâmbătă noapte să se baricadeze în case din cauza mirosului insuportabil de afară. „La ora 21.32, în zona Nord, se simte un puternic miros de produs petrolier”, s-a plâns o ploieșteancă. Astfel de sesizări au existat însă în tot orașul.

Oamenii s-au plâns că nu mai pot respira din cauza mirosului din atmosferă. „Pute rău afară! Ne-am închis ferestrele, dar tot degeaba. Mirosul de afară este puternic. Chiar nu se poate face nimic sau toată lumea este în mini-vacanță? Reclamăm inutil. Autoritățile spun că nu este poluare, dar noi nu mai putem trăi din cauza mirosului nici măcar în casă”, a fost sesizarea unui alt ploieștean la redacția Observatorulph.ro.

Din păcate, în ciuda semnalelor venite, se pare că problema, momentan, rămâne o enigmă pentru autorități. Probabil, tot din cauza mirosului, site-ul APM Prahova, nu poate fi accesat. 

„Momentan se efectuează lucrări de mentenanță. Portalul va fi disponibil în cel mai scurt timp. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să reveniți”, este anunțul care apare în momentul accesării site-ului.

amp-prahova.jpg

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău