giratoriu-auchan-ploiesti.jpg

Lucrările de amenajare a drumului care va permite fluidizarea traficului în zona comercială Auchan-Jumbo și care va face legătura între DN 72 Ploieşti - Târgovişte şi DN 1/Ctura de Vest a Ploieștiului, au intrat în inie dreaptă.

Potrivit autorităților locale din Blejoi, drumul ar putea fi dat în folosință începând cu 1 iunie. 

Pentru a părăsi zona comercială extrem de aglomerată, atât blejoienii, cât şi locuitorii din Ploieşti sau din localităţile învecinate (inclusiv din judeţul Dâmboviţa), nu aveau decât varianta de a se întoarce pe strada Gh. Grigore Cantacuzino, sensul spre Ploiești, indiferent de destinaţie, producând frecvent blocaje în circulaţie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fiind un obiectiv de interes public major, în proiect - lângă Primăria Blejoi - au fost implicate Consiliul Judeţean Prahova şi Ministerul Dezvoltării (MDRAP), potrivit publicației locale InfoBlejoi.

De reţinut că, în prima etapă a investiţiei, când s-a realizat sensul giratoriu care va permite accesul în drumul naţional, finanţarea a venit din fonduri private.

În ultima etapă a proiectului, este prevăzută execuţia legăturii dintre sensul giratoriu şi DN 1, pe sensul de mers Braşov - Bucureşti, pe sub podul rutier, lucrările urmând a fi gestionate atunci de Primăria Păuleşti.

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.