20betivan.jpg

Un prahovean, care a intrat cu mașina în poarta unui vecin, a declanșat un scandal monstru în urma căruia este cercetat în mai multe dosare penale.

Scenele s-au petrecut sâmbăta trecută, în localitatea prahoveană Gornet-Cuib, unde un bărbat de 46 de ani a pierdut controlul asupra direcției volanului și a lovit cu mașina poarta unui vecin.

 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Cel mai prost șofer din Prahova. A condus beat mașina până la sediul de Poliție că avea o ”treabă”

Speriat de zgomot, proprietarul a ieșit din casă pentru a vedea ce s-a întâmplat, însă a fost înjurat ca la ușa cortului de șoferul nervos, care a și părăsit locul evenimentului.

Depistat de polițiști, șoferul a refuzat, invocând motive medicale, să fie testat cu etilotestul. Același pretext a fost invocat și când personalul medical a încercat să îi preleve cea de-a doua mostră de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citește și Zeci de amenzi și dosare penale pentru șoferi prinși beți la volan în Prahova

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că bărbatul respectiv nu deține permis de conducere, astfel încât i-au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducere fără permis și refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.