circulatie-restrictionata.jpg

Traficul rutier va fi restricționat duminică, 15 aprilie, pe mai multe drumuri județene, până la ora 14.30, timp în care se va desfășura evenimentul sportiv Road Grand Tour Seciu 2018.

Evenimentul sportiv a devenit unul tradițional pentru Prahova și este așteptat de toți cei care îndrăgesc ciclismul. Anul acesta participanții vor avea de parcurs ruta Crama Seciu - DJ 232 - Gâlmeia - DJ 102 E- DJ 232 - Boldesti Scaeni - drumul Podgoriei - Crama Seciu. Traficul rutier pe acest traseu este restricționat, a anunțat IJP Prahova.

„Aceasta cursă a devenit o clasică. Toată lumea o așteaptă, toți știu deja cățărarea către Crama Seciu la perfecție, toți s-au bucurat nespus când au văzut că drumul a fost asfaltat. Iar noi mai mult decât toți ceilalți. Ca și anul trecut vor fi două trasee. Unul pentru cei mai putin antrenați, în lungime de 2 tururi și jumătate (aprox 63 km), celalalt în lungime de 4 tururi și jumătate (aprox. 111 km). Pentru a face conversia într-o moneda acceptata de toată lumea putem spune ca traseele au 3 cătări, respectiv 5 :). Startul se va da la intersecția coborârii dinspre Gâlmeia cu drumul Bucov-Plopu. este mai sigur pentru toată lumea ca startul sa se dea pe plat și nu pe coborâre, mai mult, cele doua plutoane (tura scurta ți cea lunga) vor avea starturi diferite, la interval de 5 minute”, au anunțat organizatorii, pe propriul site.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.