victime-accidente-prahova-spitalul-judetean-ploiesti.jpg

În decurs de doar câteva ore, șase accidente rutiere au avut loc, joi, în Prahova, numărul persoanelor implicate ajungând la 14. Trei persoane au fost transportate la spital.

Primul eveniment rutier a avut loc în jurul orei 15.00, la Pantazi. Victima accidentului a fost un bărbat în vârstă de 75 de ani, care prezenta un traumatism toracic, însă a refuzat transportul la spital.

Un al doilea accident rutier a avut loc în jurul orei 16.25. De data aceasta, victima a fost un copil în vârstă de 4 ani, la Pușcași. Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova ajunși la fața locului au constatat că băiețelul prezenta un traumatism cranio-cerebral minor și mai multe escoriații, însă mama copilului a refuzat transportul la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel de-al treilea accident, în care au fost implicate șase persoane, printre care și doi copii, a avut loc în jurul orei 17.00, la Loloiasca. În acest caz, singura persoană transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești a fost un tânăr, în vârstă de 26 de ani, care prezenta un traumatism la coloana cervicală. Restul victimelor nu prezentau leziuni și au refuzat transportul la spital.

Citește și: 3 copii, loviți de 3 mașini, în 3 localități prahovene, în doar 3 ore

La diferență de numai două ore, în jurul orei 19.00, un al patrulea accident a avut loc la Breaza. De data aceasta victimă a fost o fetiță în vârstă de 6 ani care, potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova, prezenta un traumatism la șold, însă mama copilului a refuzat transportul acesteia la spital.

Un alt accident rutier a avut loc în jurul orei 19.45, la Gherghița. Victimă a fost o fetiță în vârstă de 10 ani, care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru că prezenta mai multe traumatisme la nivelul capului și la coloana cervicală. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.