frontfilipesti-inundatii10.jpg

Ploaia torențială a creat probleme în Prahova. Mai multe drumuri au fost inundate, traficul rutier a fost deviat, iar oamenii din mai multe localități s-au trezit cu gospodăriile sau subsolurile inundate.

După expirarea atenționării meteo, Prahova s-a ales cu un sat care poate fi o ”alternativă” la un city-break în Veneția: Filipeștii de Târg. 

Mai mulți cititori ne-au trimis pe adresa redacției fotografii în care au surprins transformarea satului lor într-o a doua Veneție, ce-i drept mult mai săracă și lipsită investițiile elementare: drumuri, canalizare, trotuare, șanțuri de scurgere etc. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nemulțumirile oamenilor sunt îndreptate către primar pe care îl acuză de lipsă de interes și viziune. Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu, doar de gondole.

Trebuie precizat că Filipeștii de Târg nu se numără printre localitățiile în care pompierii prahoveni au fost solicitați să intervină pentru evacuarea apei. 

filipesti-inundatii7.jpg

filipesti-inundatii6.jpg

filipesti-inundatii5.jpg

filipesti-inundatii4.jpg

filipesti-inundatii3.jpg

filipesti-inundatii2.jpg

filipesti-inundatii1.jpg

frontfilipesti-inundatii10.jpg

filipesti-inundatii12.jpg

filipesti-inundatii11.jpg

filipesti-inundatii10.jpg

filipesti-inundatii9.jpg

filipesti-inundatii8.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.