starea-tinerei-sens-giratoriu-suspendat

Tânăra a fost preluată de o ambulanță, în urma unui apel la 112. O persoană a sunat și a anunțat că victima ar fi sărit în fața unei mașini, iar la această oră se fac cercetări cu privire la incident.

Tânăra a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești și, potrivit primelor informații, aceasta prezintă mai multe contuzii minore, fiind echilibrată din punct de vedere hemodinamic.

Potrivit medicilor de la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean, tânăra urmează să fie supusă mai multor investigații.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum anume s-a produs incidentul.

Citește și: O persoană s-a aruncat de pe giratoriul suspendat. UPDATE Starea victimei

Reamintim faptul că în această dimineață o persoană a sunat la 112 și ar fi anunțat că o persoană s-a aruncat în fața unei mașini în zona sensului giratoriu suspendat de la Păulești. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Marți, 11 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Poliția Capitalei are un șef nou

Şeful Poliţiei Capitalei, chestorul Mihai Marius Voicu, a fost schimbat din funcţie și înlocuit cu unul dintre adjuncţii inspectorului Poliţiei Române, Ciprian Adrian Miron. Şeful Poliţiei Române,...