primavara-temperaturi-atmosferice

Temperaturile atmosferice spun meteorologii, pot ajunge astăzi la valori de 18 - 20 de grade în anumite zone din Prahova. De luni, nu sunt excluse însă precipitațiile și o posibilă răcire cu câteva grade.

Ultima zi din weekend va aduce o vreme frumoasă, cu temperaturi maxime chiar de 18 - 20 de grade Celsius. Luni însă, spun meteorologii, mi sunt excluse ploi în diverse zone din Prahova, în speciale la munte.

Temperaturile maxime spre medii vor fi mai mici săptămâna viitoare, la valori de 12 grade Celsus, în zona datei de 14 martie, respectiv o scădere spre aproximativ 3 grade a valorilor medii nocturne, la aceeași dată. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ulterior însă, până pe 18 martie, vremea se va încălzi din nou, astfel încât maximele vor crește iar spre valori medii de 15...16 grade, iar minimele spre 4 grade, semn că vom putea să ne bucurăm de primăvară, în adevăratul sens al cuvântului.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

La această oră, cele mai scăzute temperaturi din Prahova sunt la Vârful Omu, unde mercurul în termometre a coborât până la -4,4 grade Celsius.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.