fbpx

primavara-temperaturi-atmosferice

Temperaturile atmosferice spun meteorologii, pot ajunge astăzi la valori de 18 - 20 de grade în anumite zone din Prahova. De luni, nu sunt excluse însă precipitațiile și o posibilă răcire cu câteva grade.

Ultima zi din weekend va aduce o vreme frumoasă, cu temperaturi maxime chiar de 18 - 20 de grade Celsius. Luni însă, spun meteorologii, mi sunt excluse ploi în diverse zone din Prahova, în speciale la munte.

Temperaturile maxime spre medii vor fi mai mici săptămâna viitoare, la valori de 12 grade Celsus, în zona datei de 14 martie, respectiv o scădere spre aproximativ 3 grade a valorilor medii nocturne, la aceeași dată. 

Ulterior însă, până pe 18 martie, vremea se va încălzi din nou, astfel încât maximele vor crește iar spre valori medii de 15...16 grade, iar minimele spre 4 grade, semn că vom putea să ne bucurăm de primăvară, în adevăratul sens al cuvântului.

La această oră, cele mai scăzute temperaturi din Prahova sunt la Vârful Omu, unde mercurul în termometre a coborât până la -4,4 grade Celsius.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg