iarna-telega-bustenari3.jpg

Iarna s-a lăsat așteptată anul acesta în Prahova în zonele joase, însă locuitorii satelor de la munte au parte de peisaje autentice, dar și de lipsa de reacție a autorităților locale în ceea ce privește deszăpezirea. 

După ce miercuri v-am prezentat o imagine cu zăpada așternută la doar câțiva kilometri de Ploiești, la Seciu, astăzi un cititor al ziarului nostru ne-a trimis mai multe fotografii din comuna Telega, satul Buștenari. 

Stratul de zăpadă depus pe străzile din Buștenari măsoară aproximativ 30 de centimetri, iar Primăria nu a intervenit la timp pentru deszăpezire. Astfel, joi dimineața mașina de pâine nu a putut ajunge la magazinele din localitate, șoferul fiind nevoit să înoate prin nămeți cu lăzile în brațe. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Ora 10.00, Telega, Buștenari. Iar au fost luați prin surprindere. Am cărat pâinea cam 25 de metri cu mâna că nu am putut urca până la magazine” a fost mesajul acestuia. 

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

iarna-telega-bustenari5.jpg

iarna-telega-bustenari4.jpg

iarna-telega-bustenari3.jpg

iarna-telega-bustenari2.jpg

iarna-telega-bustenari1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.