zi-autentica-iarna-boldesti.jpg

Până acum iarna a fost blândă cu ploieștenii. Temperaturile nu au coborât mult sub zero grade, iar ninsorile au fost aproape inexistente. La doar câțiva kilometri de Ploiești însă, la Seciu, astăzi a nins ca în povești. 

O cititoare a ziarului a ziarului nostru ne-a trimis pe pagina de facebook o fotografie pe care a realizat-o în după amiaza zilei de miercuri. Stratul de zăpadă care s-a depus în zona Seciu din Boldești Scăeni măsoară pe puțin 10 cm, iar peisajul este unul spectaculos, ținând cont de faptul că la Ploiești aproape toată ziua a plouat. 

Vă reamintim că județul Prahova se află sub atenționare de tip cod galben de ninsoare până joi la ora 11.00

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

zi-autentica-iarna-boldesti.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Travel&Lifestyle
  • Duminică, 23 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Când trecem la ora de iarnă

În ciuda discuțiilor la nivel european pe această temă, ora se schimbă și anul acesta. România va trece la „ora de iarnă”, ca în fiecare an, în ultimul weekend din octombrie, adică în noaptea de 27...

Național
  • Vineri, 21 Septembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Echinocțiu de toamnă 2018. Când se schimbă ora

În acest an, echinocţiul de toamnă are loc pe 23 septembrie, la ora 04:54.  Acesta este momentul când longitudinea astronomică a Soarelui atinge valoarea de 180°. Un alt fenomen important ce ne...