dn1a-trafic-ingreunat-tiruri.jpg

Traficul rutier pe DN1 A, în județul Brașov, aproape de limita cu județul Prahova, este îngreunat la această oră, a anunțat în urmă cu puțin timp Centrul Infotrafic.

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Românea anunțat că, pe DN1A Braşov - Ploieşti, în zona localităţii Babarunca (în jud. Braşov), aproape de limita cu judeţul Prahova, traficul este îngreunat.

Cinci tiruri, potrivit sursei citate, nu îşi mai pot continua deplasarea. Pe carosabil este mâzgă, iar panta este abruptă, a precizat Centrul Infotrafic..

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drumul nu este blocat, iar valorile de trafic sunt scăzute, a mai anunțat Centrul Infotrafic. Precizăm faptul că mai multe județe, printre care și Prahova, se afla la această oră sub cod galben de ninsori.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.