aboneaza-te2.png

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

dn1a-trafic-ingreunat-tiruri.jpg

Traficul rutier pe DN1 A, în județul Brașov, aproape de limita cu județul Prahova, este îngreunat la această oră, a anunțat în urmă cu puțin timp Centrul Infotrafic.

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Românea anunțat că, pe DN1A Braşov - Ploieşti, în zona localităţii Babarunca (în jud. Braşov), aproape de limita cu judeţul Prahova, traficul este îngreunat.

Cinci tiruri, potrivit sursei citate, nu îşi mai pot continua deplasarea. Pe carosabil este mâzgă, iar panta este abruptă, a precizat Centrul Infotrafic..

Drumul nu este blocat, iar valorile de trafic sunt scăzute, a mai anunțat Centrul Infotrafic. Precizăm faptul că mai multe județe, printre care și Prahova, se afla la această oră sub cod galben de ninsori.


Auto-moto
  • Duminică, 20 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1A, la Măgurele

Două autoturisme au intrat în coliziune duminică după-amiază, pe DN1A, la Măgurele. Trei persoane, printre care și un minor, au fost transportate la spital. La fața locului au ajuns echipaje ale...

Auto-moto
  • Vineri, 18 Mai 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în Bariera București

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs vineri în jurul prânzului pe Bulevardul București din Ploiești.  UPDATE: Ocupanții celor două autoturisme refuză transportul la...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești