elevi1_2014050507.jpg

Elevii silitori din Blejoi vor primi anul acesta mai mulți bani de la bugetul local pentru rezultate școlare deosebite.

Consiliul Local Blejoi a aprobat în ultima şedinţă o hotărâre de consiliu prin care cuantumul unei burse de merit de care pot beneficia cei mai buni 40 de elevi de la şcolile din Blejoi şi Ploieştiori a fost majorat de la 60 de lei pe lună, la 75 de lei.

Criteriile de acordare a burselor de merit (precum şi a celor de ajutor social) se stabilesc anual în consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ, în limitele repartizate şi în raport cu integralitatea efectuării de către elevi a activităţilor şcolare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: InfoBlejoi


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Joi, 08 Noiembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Cum va fi sărbătorit 1 Decembrie la Blejoi

Pe 1 Decembrie, autorităţile locale invită blejoienii să sărbătorească Centenarul Marii Uniri în Piaţa Centrală din comună. Aici vor fi poftiţi la un ospăţ, după tradiţia străveche, din care nu vor...