echipament-special-spitalul-judetean-ploiesti.jpg

Pentru reducerea îmbolnăvirilor de gripă, de astăzi, la Spitalul Județean Ploiești au fost instituite noi reguli. Programul de vizitare al bolnavilor a fost redus, iar personalul medical obligatoriu, dar și cei aflați în vizită, trebuie să poarte echipament de protecție.

Medici și asistente cu măști pe față, vizitatori cu botoși de unică folosință și pelerine... Este doar o imagine succintă de la Spitalul Județean Ploiești.

Ca urmare a numărului de cazuri de gripă înregistrate la nivel național, la Spitalul Județean Ploiești au fost instituite măsuri preventive pentru prevenirea îmbolnăvirilor, atât pentru personalul medical, dar și pentru pacienți, cât și pentru vizitatorii acestora.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Una dintre măsuri vizează reducerea programului de vizitare a bolnavilor, doar între orele 16.00 – 17.00. În secțiile cu risc, respectiv în zona de terapie intensivă, vizitatorii, la fel ca și personalul medical, poartă măști, botoși și pelerine.

„La această oră nu vorbim de epidemie de gripă. Vorbim de măsuri de precauție pentru prevenirea îmbolnăvirilor. Programul de vizitare al bolnavilor a fost redus și de echipament special în special în secțiile cu risc, respectiv în zona de terapie intensivă”, a declarat pentru Observatorulph.ro Florin Pușcariu, directorul medical al Spitalului Județean Ploiești.

Citește și: Măsuri de prevenire a gripei. Încă patru noi cazuri de deces confirmate la nivel național

Încă de ieri, Ministerul Sănătății a solicitat luarea unor măsuri de prevenire a îmbolnăvirilor. Reamintim faptul că, de la începutul sezonului de iarnă 2017 - 2018, 22 de persoane au decedat din cauza gripei la nivel național.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.